Goldbaum is een onafhankelijk taxatiebureau, bestaande uit meerdere gecertificeerde register-taxateurs. Onze taxateurs hebben minimaal 10 jaar ervaring in het taxeren van onroerend goed en bedrijfsinventaris. Onze taxateurs ingeschreven bij een brancheorganisatie als gecertificeerd Register Taxateur. Wij taxeren voor ieder doel en werken door geheel Nederland. Onze taxateurs beschikken over actuele marktinformatie en branchespecifieke kennis over prijzen en ontwikkelingen.

Kiezen voor een erkend Register Taxateur?

Sinds januari 2000 is de beëdiging en titelbescherming van de taxateurs vervallen. Door middel van certificering en opleiding proberen beide organisaties de vakbekwaamheid, deskundigheid en integriteit van taxateurs te bevorderen en in stand te houden. Hierdoor bent u verzekerd van een goede taxatie.

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening?

.

Erkend Register Taxateur

Goldbaum taxateurs werkt uitsluitend met gecertificeerde en gespecialiseerde taxateurs die elk jarenlange kennis en ervaring hebben. Dankzij onze vakkundigheid, onafhankelijkheid en integriteit kunnen we u van betrouwbare waarde-bepalingen voorzien voor het voor u gewenste doeleinde.

Afhankelijk van het specialisme van onze taxateurs, zijn deze erkend door en ingeschreven bij de Stichting VastgoedCert, het Verenigd Register van Taxateurs (stichting VRT) of bij de Federatie TMV. Onze taxateurs zijn derhalve:

Onze expertise

Herbouwwaarde taxatie voor Vereniging van Eigenaren

Taxaties van onroerend goed / inventaris ten behoeve van de verzekering

Taxaties van bijzondere objecten

Taxatie van bedrijfsinventaris

Waarom kiezen voor ons

Wij werken uitsluitend met gespecialiseerde en gecertificeerde taxateurs

Wij bieden accurate en vakkundige taxatierapporten aan

Binnen 24 uur een fysieke taxatie en taxatierapport is mogelijk